Waarom Vanéflon

VANÉFLON

CONSISTENTLY OFFERING

HIGH PERFORMANCE PLASTICS / HIGH PERFORMANCE SOLUTIONS

Vanéflon werd in 1976 opgericht door Ing. G. Vanhee. Sindsdien is Vanéflon gestaag gegroeid als een betrouwbare leverancier voor hoogwaardige kunststof en technische polymeeronderdelen en -materialen. In de afgelopen 40 jaar hebben klanten Vanéflon gewaardeerd als hun partner bij het selecteren van de juiste materialen en als hun betrouwbare, flexibele leverancier voor kosteneffectieve producten met een constante hoogste kwaliteit

WAAROM VANÉFLON

Uitstekende klantenservice

We streven naar een één op één relatie met onze klanten. Het Vanéflon team staat dan ook klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in projecten op maat van uw bedrijf.

Technische ondersteuning

Onze expertise in engineering en productie stelt ons in staat om onze klanten te helpen bij het kiezen van de juiste materialen.

Leverbetrouwbaarheid

We leveren zoals afgesproken met de flexibele ondersteuning van VMI om zo een naadloze ondersteuning te bieden aan de logistieke processen van onze klanten.

Hoogstaande kwaliteit

Door onze brede knowhow van hoogwaardige kunststoffen en een constante controle door technische experten, beschikken we over de nodige kennis van poeder tot eindproduct.

Efficiëntie

We analyseren de behoeften van onze klanten om een zo efficiënt mogelijke oplossing aan te reiken.

Onze waarden

We dragen onze waarden hoog in het vaandel, om zo een continue kwaliteit en correcte service aan onze klanten te garanderen: klantgericht, respectvol, betrouwbaar, trouw en toegewijd.