Vanéflon

Vanéflon

High Performance Solutions in High Performance Plastics

Vanéflon produceert al meer dan veertig jaar hoogwaardige kunststoffen. Of het nu PTFE, PTFE compounds of andere fluorpolymeren zijn die u nodig hebt, het team maakt gebruik van zijn knowhow en ervaring om elke klant te voorzien van de beste match voor zijn specifieke toepassing. Zelfs voor de moeilijkste chemische omgevingen komt Vanéflon met kostenefficiënte oplossingen door materialen te leveren die de taak aankunnen en u de best mogelijke TCO garanderen. Omdat het zijn productieproces stevig in eigen handen houdt, kan Vanéflon een constante hoge kwaliteit en een gegarandeerde leverbetrouwbaarheid bieden.

We helpen onze klanten groeien door

Uitstekende klantenservice

We streven naar een één op één relatie met onze klanten. Het Vanéflon team staat dan ook klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in projecten op maat van uw bedrijf.

Hoogstaande kwaliteit

Door onze brede knowhow van hoogwaardige kunststoffen en een constante controle door technische experten, beschikken we over de nodige kennis van poeder tot eindproduct.

Technische ondersteuning

Onze expertise in engineering en productie stelt ons in staat om onze klanten te helpen bij het kiezen van de juiste materialen.

Efficiëntie

We analyseren de behoeften van onze klanten om een zo efficiënt mogelijke oplossing aan te reiken.

Leverbetrouwbaarheid

We leveren zoals afgesproken met de flexibele ondersteuning van VMI om zo een naadloze ondersteuning te bieden aan de logistieke processen van onze klanten.

Onze waarden

We dragen onze waarden hoog in het vaandel, om zo een continue kwaliteit en correcte service aan onze klanten te garanderen: klantgericht, respectvol, betrouwbaar, trouw en toegewijd.